Lielisks mēslojums upeņu krūmiem, lai iegūtu ļoti saldas un lielas ogas

Upenes ir veselīgas, jo tās ir pilnīgas ar dažādiem uzturvielām, tostarp vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem.

Šīs mazās ogas satur daudz vitamīna C un K, kā arī dažādus B vitamīnus, piemēram, B2 un B6. Tās ir arī bagātas ar antioksidantiem, piemēram, flavonoidiem, kas var palīdzēt samazināt iekaisumu un aizsargāt ķermeni no brīvo radikāļu bojājumiem.

Cilvēki audzē upenes galvenokārt tāpēc, ka tās ir garšīgas un veselīgas. Upes aug diezgan viegli un var būt diezgan izturīgas pret vides apstākļiem, tāpēc tās ir relatīvi viegli audzēt gan dārzā, gan pat mājas dārzā.

Turklāt upes var izmantot dažādos veidos – tās var lietot svaigas, tās var iekļaut dažādos ēdienos, kā arī tās var lietot kā galveno sastāvdaļu dažādu desertu un piedevu pagatavošanā. Tādēļ audzēt upenes var būt gan bauda, gan noderīga nodarbošanās.

Uzskata, ka ir atrasts noslēpums, kas ļauj palielināt cukura saturu upenēs, vienlaikus veicinot ražību.

Upenes ir salīdzinoši viegli kopt, jo tām nav nepieciešams specifisks gruntsūdeņu līmenis un augsnes sastāvs, bet labākus rezultātus sniedz smilšmāla un irdena augsne, kuras ir mēslotas. Stādus stāda pavasarī vai agrā rudenī, līdzīgi kā koku stādus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Lai upeņu krūms būtu ražīgs un ogas būtu saldas, ir svarīgi to pareizi mēslot.

 

Lasi vēl: Gaisīgas biezpiena bumbiņas, iekšpusē maigas kā pūkas, bet ārpusē kraukšķīgas. Tik gardas, ka pazudīs no galda vienā rāvienā!

Īpašs “maizes” mēslojums ir vislabākais variants.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment